Acasă

  INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ S.A.  (I.C.D.A), fondat în 1974, este o unitate cu activități complexe de cercetare științifică, dezvoltare tehnologică, producție și extensie, ce face parte din structura Asociației Crescătorilor de Albine din România.

O scurtă istorie a înființării și organizării INSTITUTULUI DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ S.A.  (I.C.D.A)., în contextul dezvoltării Asociației Crescătorilor de Albine din România, sub conducerea Prof. dr. Veceslav Harnaj,  poate fi accesată aici .

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Apicultură are o tradiție de peste 40 de ani în valorificarea cunoștințelor bazate pe cercetare științifică din domeniul obținerii și utilizării produselor apicole (miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, venin, etc.) ca surse naturale de suplimentare a alimentației, dar si ca mijloace terapeutice în tratamentul unui larg spectru de afecțiuni ale organismului uman. Tot ca rezultat al activităților de cercetare s-au dezvoltat de-a lungul timpului mai multe produse, deja recunoscute pe plan național și internațional, care vin în sprijinul practicării apiculturii.

În acest context, I.C.D.A. produce și livrează, sub marca proprie, o gamă largă de produse apicole, apiterapeutice și suplimente nutritive de uz uman, material biologic apicol, biostimulatori apicoli, medicamente pentru combaterea bolilor albinelor, dispozitive apicole, materiale didactice.

Produsele pot fi achizitionate de la sediul I.C.D.A., atât de la depozit (persoane juridice) cât si prin noul magazin cu amănuntul din B-dul Ficusului, nr 42, Sector 1 – București. Acestea pot fi comandate și on-line in cadrul magazinului nostru.

Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Te putem ajuta?