Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

In continuare va sunt prezentate conditiile in care echipa I.C.D.APICULTURA S.A. permite utilizarea acestui site. In situatia in care nu sunteti de acord in totalitate cu acestea, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.icdapicultura.ro.

Descriere
www.icdapicultura.ro este un site de prezentare a serviciilor companiei I.C.D.APICULTURA S.A catre utilizatori. Toate informatiile adaugate, in timp, in cadrul www. icdapicultura.ro sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

1. Definitii
În intelesul acestor conditii, urmatorii termeni vor fi definiti dupa cum urmeaza:
– Utilizator – orice persoana interesata de continutul site-ului si de serviciile oferite;
– Serviciu – asigurarea accesului utilizatorului la date si informatii transmise de echipa I.C.D Apicultura prin Internet, cu ajutorul acestui site;
– Companii asociate – persoane juridice sau fizice, parteneri ai echipei  www.icdapicultura.ro

 1. Obligatiile Utilizatorului
  2.1Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Utilizatorul se obliga sa:
  a) nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vanda orice fel de informatie sau serviciu obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  b) nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si nici nu va autoriza) sa foloseasca serviciul sau site-ul icdapicultura.ro pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, xenofob, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este în orice alt mod ofensator;
  c) nu desfasoare (si nici nu va permite) activitatea de cracking sau hacking (cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator), sau atacuri de tipul „Denial of Service” (Atacuri de tip „refuzul serviciului” – „Denial of Service” înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server, in acest fel blocand accesul la/de la Serviciu). Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati în instanta, civil si penal.
  2.2Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze icdapicultura.ro in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, ca urmare a utilizarii serviciului sau site-ului echipa icdapicultura.ro si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.
  2.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, solicitarea de servicii din partea companiilor asociate, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii sau Internet le-ar putea solicita, intra in sarcina Utilizatorului.
 2. Continut
  3.1Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, mesaje sau alte materiale (numite în continuare „CONTINUT”), indiferent daca au fost afisate în mod public sau transmise individual, privat, revin în responsabilitatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale.
  3.2Sunteti de acord sub sanctiunea aplicarii prevederilor legale in vigoare în Romania sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de echipa icdapicultura.ro prin intermediul sau pentru a:
  – incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, „junk mail”, „spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
  – incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, întrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.
 3. Despagubiri
  4.1 Sunteti de acord sa despagubiti si sa protejati echipa icdapicultura.ro de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continut sau datorita folosirii serviciilor echipei icdapicultura.ro, conexiunii la www.icdapicultura.ro, violarii Termenilor si Conditiilor sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.
 4. Limitarea raspunderii
  5.1Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:
  I.Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Serviciul este furnizat pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”. Echipa icdapicultura.ro nu va fi responsabila pentru nici o pierdere suferita de catre Utilizator, directa sau indirecta, rezultata din sau legata în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-urilor web in legatura cu acesta.
  II. echipa icdapicultura.ro nu ofera nici o garantie ca:
 5. serviciul va implini toate cerintele dumneavoastra;
  2. serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
  3. orice eroare de program va fi corectata;
  4. serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software ale utilizatorului;
  5. serviciul sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
  III.Orice material obtinut prin utilizarea serviciului pus la dispozitie de catre echipa icdapicultura.ro se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu al Utilizatorului. Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale.
  IV. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la echipa icdapicultura.ro prin intermediul serviciului, nu va presupune o garantie alta decât cea stipulata expres în Conditiile de Utilizare.
  5.2 Raspunderea echipei icdapicultura.ro (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral) rezultata in orice mod din sau in legatura cu furnizarea serviciului conform acestor conditii, este limitata în cazul fiecarui eveniment sau in cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de Euro.
 6. Securitate
  6.1Utilizatorul ia la cunostinta ca echipa rentropstraton.ro nu poate controla si nu ofera alt fel de garantii privind securitatea informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu decat cele cerute de legea romana in vigoare.
  6.2Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi echipa icdapicultura.ro va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent în siguranta.
 7. Conexiunea la alte Retele 
  7.1Serviciul poate fi folosit de catre Utilizator pentru a afla diferite informatii afisate de catre echipa icdapicultura.ro pe Internet, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Utilizatorul accepta starea de fapt ca echipa icdapicultura.ro nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.
  7.2Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului in sensul utilizarii si nu implica sprijinul sau incurajarea de catre echipa icdapicultura.ro a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul acceseaza acele site-uri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.
  7.3 Echipa icdapicultura.ro nu garanteaza ca serviciile sau materialele furnizate de terte surse sau companiile asociate sunt acceptabile si disponibile in orice zona a Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti sau companii asociate, echipa icdapicultura.ro nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator sau de catre terti sau companii asociate a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.
 8. Proprietate intelectuala
  8.1 Utilizatorul declara in mod expres ca a luat la cunostinta de faptul ca toate reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale echipei icdapicultura.ro sau ale companiilor asociate.
  8.2 Acest website si continutul, precum si toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea echipei icdapicultura.ro. Aceasta isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
  8.3 Utilizatorii au urmatoarele drepturi:

– sa exploreze continutul;
– sa reproduca, traduca sau utilizeze informatiile publicate numai cu acordul echipei icdapicultura.ro si cu indicarea sursei;
– inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest website (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare, se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea portalului www. icdapicultura.ro).
8.4 Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca echipa icdapicultura.ro si orice software folosit in legatura cu serviciile sale contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile in vigoare in Romania. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul echipei icdapicultura.ro este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi aplicabile in vigoare in Romania. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate, bazate pe serviciile sau pe programele folosite în cadrul portalului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de echipa icdapicultura.ro referitor la serviciile oferite de echipa icdapicultura.ro.
8.5 Drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia apartin în totalitate echipei icdapicultura.ro. Intregul continut al site-ului www.icdapicultura.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea echipei icdapicultura.ro si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul echipei icdapicultura.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor în vigoare.
8.6 Echipa icdapicultura.ro respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

 

 1. Generalitati

9.1 Modificari ale conditiilor – echipa icdapicultura.ro poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta Utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta Utilizatorului prin afisarea pe site-ul web. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.
9.2 Forta Majora – echipa icdapicultura.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute în aceste conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate în afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care echipa rs.ro nu este responsabila.
9.3 Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre echipa icdapicultura.ro. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Utilizatorul admite sa se supuna competentei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Echipa icdapicultura.ro nu ofera nici o asigurare ca intregul continut al acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
9.4 Confidentialitate – Echipa icdapicultura.ro nu garanteaza ca accesarea de catre Utilizator a serviciilor va fi confidentiala. Echipa icdapicultura.ro nu este responsabila pentru nici un prejudiciu cauzat Utilizatorului sau altei persoane ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site.

 1. Incalcari
  10.1Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestor Termeni si Conditii la urmatoarea adresa: www.icdapicultura.ro.
  Pentru orice intrebari sau sugestii va rugam sa scrieti mail la secretariat@icda.ro.
Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Te putem ajuta?