Suplimente nutritive pentru albine

Biostimulatori și suplimente

ICDA vă pune la dispoziție noua gamă de produse de uz nutritiv pentru albine cu rol biostimulator: Apifitofort, Apifito-vit, Apicomplex și Apinutri-stim.

Apifitofort si Apifito-vit sunt extracte hidrice concentrate din plante medicinale care, prin compoziția lor, asigură o serie de principii active cu proprietăți tonice și stimulente asupra sistemului digestiv al albinelor și a celui imunitar. Produsele cresc palatabilitatea hranei artificiale, deci hrana artificială va fi ma ușor preluată de către albine. De asemenea produsele potențează efectul stimulativ al hranei suplimentare (sirop sau turte gluco-proteice).

Apicomplex este un complex de vitamine, cu rol în optimizarea metabolismului global al familiei de albine, putând fi administrat în hrana artificială – de stimulare sau completare.

Apinutri-stim este un o formulă îmbogățită de sirop de zahăr concentrat, gata de utilizare în hrănirile de stimulare sau completare pe perioada sezonului activ.

Detalii suplimentare privind compoziția, modul de acțiune, indicațiile, dozele de administrare și alte informații se găsesc la pagina produsului din magazinul online: http://www.icdapicultura.ro/magazin/categorie-produs/produse-uz-veterinar/pentru-albine/biostimulatori-apicoli/

Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Te putem ajuta?