Politica de confidentialitate

Va informam ca S.C. INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ S.A.. (ICDA) respecta confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR).

Adresa sitului web este: http://www.icdapicultura.ro.

ICDA colecteaza date asociate persoanelor juridice si ale angajatilor acestora: nume, prenume, funcția in cadrul companiei, adresa poștală a companiei, adresa de e-mail și numărul de telefon, fix și/sau mobil necesare procesului de achizitie produse si servicii furnizate de compania noastra.

Pentru a achizitiona produse/ servicii ICDA, in calitate de persoana fizica, va vom solicita consimtamantul expres cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, profesia, adresa poștală, adresa de e-mail si numarul de telefon fix și/sau mobil).

Aceste date vor fi folosite pentru a va trimite informatii privind activitatile, serviciile, produsele noastre, prin intermediul e-mailului, telefonului sau a adresei postale, in scopul de a promova si imbunatati calitatea produselor/ serviciile noastre, datele prelucrate conform regulamentului si consimtamantului dumneavoastra urmand a fi stocate si procesate pentru o perioada de 5 ani.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. in functie de optiunile selectate, identificand una sau mai multe din urmatoarele situatii:

-imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite de INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ S.A
-livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
-informarea cu privire la comanda plasata sau alte informatii legate de activitatea noastra;
-prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ  S.A.prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, oreluarii comenzii, emiterii facturilor proforme/ fiscale,  colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu produsele/ serviciile institutului.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea preluarii comenzii si furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care S.C.INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ  S.A. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

-angajatii responsabili de site-ul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.
-firmei de curierat pentru efectuarea livrarii produselor si a corespondentei,

In conformitate cu prevederile regulamentului mentionat mai sus, beneficiati de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a vă retrage consimțământul inițial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restricționarea prelucrării sau dreptul de a depune o plangere în calitate de subiect al prelucrării datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE PENTRU APICULTURĂ  S.A. la adresa de email: datepersonale@icda.ro sau prin posta clasica la adresa B-dul Ficusului, Nr. 42, Sector 1 – Bucuresti.

Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Te putem ajuta?