Produse apicole si suplimente alimentare

Utilizarea produselor stupului în alimentația și sănatatea omului rămâne unul din obiectivele noastre.
ICDA are o experiență de peste 40 de ani în obținerea produselor stupului, dar și în realizarea de formule apiterapice cu rol de alimente funcționale.
Apiterapia reprezintă un domeniu abordat de instituția noastră odată cu apariția celor mai importante studii legate de utilizarea produselor stupului în sănătate și nutriție. Se stie ca de-a lungul timpului, Romania si-a pastrat pozitia de lider incontestabil in abordarea stiintifica a produselor stupului și introducerea apiterapiei ca nouă ramură a medicinei alternative. Datorăm predecesorilor noștri, care au pus bazele studiilor stiintifice asupra produselor apicole si a actiunii lor terapeutice numeroasele formule, rezultate din cercetarea științifică în domeniu, care sunt încă în fabricație și astăzi.

Activitățile noastre au în vedere continuu:

1. Efectuarea de studii și cercetări privind compoziția biochimică, acțiunea biologică și farmacologică a produselor stupului, mecanismele de acțiune ale compușilor activi ale acestora;

2. Elaborarea de procedee tehnologice non-agresive de fabricație a produselor care sa nu afecteze compoziția, valoarea biologică (nutritiva și terapeutică) a compoziției inițiale a materiilor prime naturale apicole.

3. Realizarea de noi formule pe bază de produse ale stupului ca suplimente nutritive, produse energizante și fortifiante în combinație cu extracte vegetale din plante medicinale, uleiuri esentiale, vitamine, elemente minerale, etc. cu o plaja variată de acțiuni biologice și cu o largă adresabilitate: adulți, copii, persoane în vârstă;

Deschide chat
💬 Ai nevoie de ajutor?
Buna 👋
Te putem ajuta?