MIEREA DE MANA- sursa naturala de carbohidrati
Miere de mană
Mierea este o sursă naturală de carbohidraţi direct şi complet asimilabili, scutind organismul de efort în actul digestiei, ce susține necesităţile energetice ale organismului, conferind rezistență la oboseală, dar și un randament mental mai bun.
Pe lângă zaharuri, se regăsesc și elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi și enzime) necesare funcționării optime a organismului uman.
Prezența vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A și vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) și antioxidanților în miere o recomandă în cazurile de astenie, în stările de convalescență și în susținerea imunității.
Consumul de miere se recomandă oricărei categorii de vârstă:
– în cazul copiiilor favorizează absorbția calciului în oase în perioada de creștere și dezvoltare, împiedicând apariția tulburărilor de creștere;
– în cazul vârstnicilor reduce riscul apariției fracturilor, contribuind la menținerea sănătății sistemului osos și la o recuperare mai rapidă post-fracturi;
– adultului activ îi asigură echilibrul optim de vitamine, minerale și carbohidrați necesar în perioadele de surmenaj și efort fizic și intelectual intens.
Mierea de mană este un sortiment de miere ce se remarcă atât prin culoarea închisă, brună, cu nuanţă roşiatică, verzuie sau maronie, cât şi prin aroma specifică, intensă. Bogată în substanţe minerale, enzime şi polifenoli, această miere contribuie la funcţionarea normală a sistemului digestiv, stimulează imunitatea, prin proprietăţi antioxidante, antibacteriene şi energizante.
Prezentare:: borcane de 220g si 450 g.
Pentru detalii suplimentare accesati www.icdapicultura.ro/magazin.
0 Comentarii